Uw drukwerk eenvoudig en snel
Bij harlekijn is uw drukwerk in goede handen, of het nu gaat om kaarten voor een geboorte, een trouw of een overlijden, flyers en promotiemateriaal of zakelijk drukwerk. U komt bij harlekijn met een idee of een ontwerp en Achiel maakt er iets moois van.

Heeft u enkel een tekst op een blad papier en wat foto’s? Dan doet Achiel de volledige opmaak. Heeft u in een geïnspireerde bui zelf een ontwerp uitgetekend? Of heeft u een ontwerp klaar in elektronische vorm op een usb-stick? Kom het afgeven en bespreek uw wensen met Achiel. Als ervaren drukker en graficus die zich voortdurend bijschoolt, maakt hij van uw drukwerk gegarandeerd wat u in gedachten had. Snijden, perforeren, rillen, uitkappen, plooien,… U vraagt het, Achiel doet het.

Grote oplages worden offset gedrukt, kleinere oplages drukt Achiel digitaal.

Indien u een drukklaar document heeft, volg dan deze instructies voor aanlevering [link]

Heeft u geen inspiratie of eenvoudigweg nog geen idee van wat u mooi vindt? Kom langs bij harlekijn en kies uw geboorte-, trouw- of rouwkaarten uit de vele voorbeeldkaarten die er voorhanden zijn.

Als u een inschatting wil van de prijs voor uw drukwerk, springt u best even binnen in de winkel met uw ideeën en wensen.